KOEK&IJ

Niets is te gek bij KOEK&IJ!
Of u nu een groot of klein feestje geeft, wij maken graag iets lekkers voor u klaar.

MOGELIJKHEDEN

Niets is te gek bij Koek & IJ! Of u nu een groot of klein feestje geeft, wij maken graag iets lekkers voor u klaar. Van een heerlijke pan soep tot een compleet diner of van een buffet met zowel warme als of koude gerechten tot smakelijke feesthapjes.

Voor kleine bestellingen zijn er ook afhaalmogelijkheden. Gewoon even vragen!

Wilt u liever iemand anders verwennen met bijvoorbeeld een romantisch diner voor twee, maken voor u een leuke kadobon die in overleg met de gelukkige verzilverd kan worden.

KOK AAN HUIS

Geen zin om te koken, maar wel zin om lekker ‘uit’ eten te gaan met vrienden of familie maar dan thuis of op locatie? Dat kan! Koek & IJ komt graag langs met de kok aan huis, om in huiselijke sfeer de heerlijkste gerechten voor u en uw gasten te bereiden. Dat kan bijvoorbeeld met een:

  • diner
  • walking dinner
  • buffet
  • feesthapjes

 

Koek&IJ_sfeer2a.jpg
Koek&IJ_sfeer2.jpg

DINER OF WALKING DINNER

Een diner vindt plaats aan een gedekte tafel. Bij een walking dinner worden de gasten staand voorzien van kleine bordjes met verschillende gerechten. Alle menu’s worden in overleg en naar smaak van de klant samengesteld. Tijdens een gezellig en smakelijk diner of walking dinner kunt u zelf ook volop genieten. Het eten wordt voor u opgediend, afgehaald en alles wordt weer netjes opgeruimd. U wordt dus op alle manieren in uw privéomgeving lekker verwend!

Koek & IJ komt vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. 

BUFFET 

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een buffet waarop zowel koude- als warme gerechten aan uw gasten worden gepresenteerd. Ook bij een buffet wordt alles keurig voor u neergezet, bijgevuld en afgehaald en alles weer netjes opgeruimd. U kunt dus zelf volop meegenieten met uw gasten.

Koek&IJ_Mog_2.jpg

FEESTHAPJES

Heerlijke feesthapjes, aan huis bezorgd of ter plekke vers bereid door onze kok, worden aan u en uw gasten gepresenteerd.

Koek&IJ_Mog_3.jpg